Selecteer een pagina

info@vandoornelst.nl
0488 427773

post/bezoekadres:
Tielsestraat 52
4043 JT Opheusden
Alleen op afspraak


Onze werkzaamheden

 

 

Schilderwerk

Van traditioneel schilderwerk tot Airless en Airmix spuittechniek, wij beheersen het allemaal.
Zoals geen enkele woning of pand hetzelfde is, is dat ook met het schilderwerk. Een oud monumentaal pand vraagt om een kwaststreep op de voordeur in plaats van een roller, het zijn de kleine details die het hem doen.

 

 

Glas

Onze specialiteit is de veelzijdigheid van onze werkzaamheden.
Van Nieuwbouw tot renovatie en van antiek Monumentenglas tot Hr ++ monuglas van slechts 7mm dik. Wat in combinatie met Stopverf een prachtige authentieke uitstraling heeft met het comfort van nu, mogen wij ons toch daar een specialist in noemen.
Ook voor losse verkoop van glas kunt u bij ons terecht , wij hebben 4mm enkelglas voorradig van 50cm x 170cm tot 90cm x 170cm. Tevens ook diverse figuurruiten wat ter plekke gesneden kan worden, ontspiegeld glas voor schilderijen en foto lijsten hebben wij over het algemeen voorradig.

 

 

Wandafwerking

Van pleisteren en spachtelputz  tot decoratieve technieken en patroonbehang.
Behangen is en komt  steeds meer terug. Wanneer vroeger de gehele woning gedaan werd, is dit nu meestal nog maar 1 wand in de kamer met een mooie opvallende print. Maar ook voor zorginstellingen/bedrijven en particulieren verwerken wij glasweefsel behang wat ook in meer motieven verkrijgbaar is en een scheuroverbruggende werking heeft.

 

 

Bouwkundig

Een stuk geprofileerd gootlijst aangetast door houtrot? Wij werken met diverse Timmerfabrieken in de regio  die de meest uiteenlopende  motieven en stijlen voor ons hebben vervaardigd , en wij herstellen het schilderwerk alsof het er al jaren zit.
Nieuw raam of deur?  Vaak komen wij tijdens onze schilderswerkzaamheden wel eens een raam of deur tegen  die gewoon aan vervanging toe is. Dit kunnen wij dan in eigen beheer herstellen. Snel en zonder het inschakelen van derden = tijdwinst.
Hardstenen / Kunstof  dorpels:  dit geldt ook voor onderdorpels waarbij het straatwerk te hoog ligt, deze zijn vaak zacht / rot  doordat  ze strak met het straatwerk liggen, en na lange aantasting kan dit ook gevolgen voor overige kozijn hebben.

 

 

Sleutel / inbraakherstelservice

24uur  7 dagen in de week in de regio.
Deur achter u dichtgevallen? Sleutel afgebroken?
Vaak kunnen wij de deur voor u openen zonder schade aan slot en deur. Mocht dit niet het geval zijn,  trekken / frezen wij u cilinder uit en leveren gewenst een nieuwe die op uw oude sleutel past.
Hetzelfde geldt voor glasschade en inbraakschade. Wij zorgen dat het in ieder geval voor nood en waterdicht zit, plaatsen/maken een noodvoorziening en bestellen en leveren het nieuwe glas en of sloten.

Direct in contact komen?

Vul hieronder uw telefoonnummer of emailadres in
en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.